Fiat teast door met nieuwe concept-car

Fiat teast door met nieuwe concept-car

Volgende week presenteert Fiat een nieuw studiemodel op de beursvloer van São Paulo. Eerder liet Fiat do Brasil, de Braziliaanse tak van het Fiat, al een schets van de auto zien en vandaag is alvast iets van het binnenste van de nieuwkomer te zien. Fiat gaf al aan dat de concept-car niet slechts een showauto, maar […]

Volgende week presenteert Fiat een nieuw studiemodel op de beursvloer van São Paulo. Eerder liet Fiat do Brasil, de Braziliaanse tak van het Fiat, al een schets van de auto zien en vandaag is alvast iets van het binnenste van de nieuwkomer te zien.
Fiat gaf al aan dat de concept-car niet slechts een showauto, maar daadwerkelijk een voorbode op een nieuw productiemodel is.  Volgens Peter Fassbender, hoofd van het Zuid-Amerikaanse Design Center van Fiat, krijgen we een concept-car met “[…] Italiaanse ziel en gewaagde lijnen” te zien. Er gaan al tijden geruchten dat Fiat een vijf- en zevenpersoons SUV op basis van de Toro aan zijn Zuid-Amerikaanse leveringsgamma wil toevoegen.

Lees verder…

Source: autoweek