Jeeps pick-up heet Gladiator

Jeeps pick-up heet Gladiator

In Nederland staan pick-ups niet hoog in de verkoopstatistieken, maar de Noord-Amerikanen worden er ontzettend warm van. De komst van een pick-up van Jeep houdt de gemoederen daar al jaren bezig en nu is eindelijk bekend hoe die Wrangler-met-laadbak gaat heten: Gladiator. De Jeep-adepten van JeepScramblerForum.com hebben op de website van FCA Automobiles kortstondig een hoekje […]

In Nederland staan pick-ups niet hoog in de verkoopstatistieken, maar de Noord-Amerikanen worden er ontzettend warm van. De komst van een pick-up van Jeep houdt de gemoederen daar al jaren bezig en nu is eindelijk bekend hoe die Wrangler-met-laadbak gaat heten: Gladiator. De Jeep-adepten van JeepScramblerForum.com hebben op de website van FCA Automobiles kortstondig een hoekje gezien dat voor de Gladiator was ingericht.
De modelnaam van Jeeps op de Wrangler gebaseerde pick-up, die straks in Los Angeles aan het grote publiek wordt getoond, was voorheen nog onbekend. Als we kijken naar het verleden van Jeep, dan waren onder andere de namen Scrambler, Comanche en Gladiator mogelijk.

Lees verder…

Source: autoweek