Land Rover warmt op voor Range Rover Evoque

Land Rover warmt op voor Range Rover Evoque

Land Rover laat een reeks afbeeldingen zien waarop we de lijnen van de nieuwe Range Rover Evoque al kunnen zien. Vrijwel letterlijk zelfs. De fabrikant heeft namelijk ‘draadmodellen’ van de nieuwe SUV neergezet op diverse locaties in het Engelse Kensington en Chelsea. Land Rover meldt daarbij dat de in 2011 gepresenteerde huidige Evoque op 22 […]

Land Rover laat een reeks afbeeldingen zien waarop we de lijnen van de nieuwe Range Rover Evoque al kunnen zien. Vrijwel letterlijk zelfs. De fabrikant heeft namelijk ‘draadmodellen’ van de nieuwe SUV neergezet op diverse locaties in het Engelse Kensington en Chelsea. Land Rover meldt daarbij dat de in 2011 gepresenteerde huidige Evoque op 22 november het stokje overdraagt aan generatie nummer twee.
De afbeeldingen bevestigen wat we op basis van eerdere spionagefoto’s al schreven. Land Rover blijft zeer trouw aan het ontwerp van de oer-Evoque. Het ontwerp oogt iets strakker en wordt aan met name de voor- en achterzijde besprenkeld met designelementen van grotere Range Rovers als de Velar.

Lees verder…

Source: autoweek