Nieuwe Audi A3 Sportback voor het eerst gesnapt

Nieuwe Audi A3 Sportback voor het eerst gesnapt

Audi’s A3 stamt uit 2012 en dat betekent dat de jaren inmiddels wel beginnen te tellen. Dat geldt overigens niet alleen voor de A3, ook van zustermodel Golf van Volkswagen wordt volgend jaar een volledig nieuwe generatie gepresenteerd. De nieuwe A3 die hier tijdens testwerk is gesnapt, draagt een koets waarvan het ontwerp sterk doet […]

Audi’s A3 stamt uit 2012 en dat betekent dat de jaren inmiddels wel beginnen te tellen. Dat geldt overigens niet alleen voor de A3, ook van zustermodel Golf van Volkswagen wordt volgend jaar een volledig nieuwe generatie gepresenteerd.
De nieuwe A3 die hier tijdens testwerk is gesnapt, draagt een koets waarvan het ontwerp sterk doet denken aan dat van de eerder dit jaar gepresenteerde nieuwe A1. We zien koplampen met de herkenbare uitsnede, een brede, platte grille en een motorkap. Opvallend is de wijze waarop de ledjes van de dagrijverlichting in een driehoek in de koplampunit zijn gepostioneerd. Voor de rest is de auto eigenlijk vooral herkenbaar als een A3 Sportback.
Het ligt in de lijn …

Lees verder…

Source: autoweek