Prijzen Bentley Flying Spur bekendgemaakt

Prijzen Bentley Flying Spur bekendgemaakt

Stiekem alweer een poosje geleden presenteert Bentley de geheel nieuwe generatie van de Flying Spur. Iedereen moest even geduld hebben, maar het luxemerk is nu begonnen met de levering aan de eerste Europese klanten. Daarvoor is uiteraard een prijslijst nodig. Die voor de Nederlandse markt is nu vrijgegeven.

Dat is gelijk even slikken, want de basisprijs is flink omhoog gegaan. Was de voorgaande Flying Spur nog leverbaar vanaf €241.260, nu hikt de basisprijs tegen de drie ton aan. Instappen in de nieuwe toplimousine kan namelijk vanaf €298.350. Voor dat geld krijg je een nieuw ontwikkelde auto. Zo staat de Bentley op een geheel nieuw platform van aluminium en composiet en voor de generatiewissel is de bestaande 6,0-liter W12 verder verfijnd. De Flying Spur vliegt hiermee binnen 3,8 seconden van 0 naar 100 en bereikt een topsnelheid van 333 km/h.
Voor een kleine €300.000 mogen we verder uiteraard wel wat luxe aan boord van de Bentley verwachten. Naast de meest hoogwaardige materialen die …

Lees verder…

Source: autoweek